Test1-2.jpg

 

                                                              Kundvagn.jpg Besök vår Webbutik

 

ISO 9001

Kvalitetsplan, miljöplan och arbetsmiljöplan

Kvalitetsplan är ett krav vid totalentreprenad, utförandeentreprenad och underentreprernad som du ska kunna visa upp. Varför måste man ha en kvalitetsplan? Jo, för att visa för beställare och kontrollansvarig hur ditt företag arbetar med och kontrollerar projektet. I kvalitetsplanen skall även era egenkontroller ingå och hur ni använder dem. Har man inga kvalitets-, miljö- eller arbetsmiljöplaner så godkänns man inte som entreprenör.

Spar tid med våra färdiga mallar

Att ta fram projektanpassade kvalitetsplaner kan vara tidskrävande, särskilt om man inte riktigt vet vad som ska ingå i dessa. En kvalitetsplan behöver inte vara omständig om man gör det på rätt sätt och då kommer man även ha nytta av kvalitetsplanen i praktiken. Det är där vi kommer in i bilden.

Kontrollplan kan antingen komplettera eller ingå i kvalitetsplanen

För varje projekt skall även en kontrollplan ingå. I vissa fall så kompletterar man kvalitetsplanen och lägger in en kontrollplan. I andra fall så skapar man två separata dokument, en kvalitetsplan för sig och en kontrollplan för sig. Det viktiga är dock att dessa inte är motstridiga.

Komplett lösning för er kvalitetsplan

Det vi erbjuder är en komplett lösning för er oavsett om ni har kvalitetsplan idag eller inte. Vi har standardmallar som passar de flesta småföretag och som är enkla att fylla i. Den enkla mallen kan användas vid mindre projekt och byggnationer. Är man i behov av en lite större kvalitetsplan där flera entreprenörer är inblandade så erbjuder vi även en sådan.

För er som inte har kvalitetsplan idag!

Så har vi olika mallar som ni kan utgå ifrån när ni skapar er egen kvalitetsplan. Vi erbjuder oss även att titta på de kvalitetsplan som ni skapar och ser till att de innehåller all nödvändig information som krävs.Kvalitetsplan mall för lite större projekt - 400 SEK exkl. moms.

Enkel kvalitetsplan mall för små projekt - 260 SEK exkl. moms.

Kontrollplan mall för projekt inom bygg- 160 SEK exkl. moms.


Besök Kvalitetsdokument.se - Få tillgång till ledingssystem, checklistor, kvalitetsplan, miljöplan, arbetsmiljöplan, byggpärm, programvara, policy m.m.

   

KvalitetsGruppen Hässleholm AB

Östergatan 17

281 32 Hässleholm

Tlf.  0451-83715      support@kvalitetsgruppen.com

Kvalitetsgruppen-Certifikat-liten-farg.jpg