Test1-2.jpg

 

                                                              Kundvagn.jpg Besök vår Webbutik

 

ISO 9001

Kvalitetsgruppen historia

Företaget grundades 1997 av Donant Kürtök som har en lång och gedigen erfarenhet av kvalitets- miljö och arbetsmiljöarbete efter en lång bakgrund på husbyggnadsföretag Modulenthus i Hässleholm. Donant började 1994 utbilda sig djupare inom ISO-systemen för att något år senare verka som konsult för införande av ISO-system.

Efter ett par år som konsult såg Donant att rent ”konsultarbete” stängde ute mindre och medelstora företag från att införa ett kvalitetssystem. För dessa grupper blev det alltför dyrt att genomföra projekten. Donant kom på idén att istället utveckla ett hjälpmedel som skulle verka som stöd och mall för att bygga upp systemet på egen hand. Så föddes idén till Quality Works. Konceptet Quality Works skulle ge all hjälp och infallsvinklar som behövdes för att enkelt kunna strukturera och bygga upp ett kvalitets- eller miljöledningssystem.Svenska Mässan i Göteborg 1997

 

Quality Works presenterades för första gången på Svenska Mässan i Göteborg 1997 och intresset blev stort från företag, organisationer men även från konsulter. Både tidningar och Sveriges Radio hade stora reportage om konceptet Quality Works som ett alternativ till konsulter och till rimliga kostnader.

 

Affärsidén bygger främst på att i första hand tillgodose småföretagarnas intressen, men vi har även ett flertal medelstora och stora företag som har valt våra produkter och tjänster.


Delägare 2009

2009 har Andreas Adersjö blivit delägare i bolaget i och med detta så övergick företaget till Handelsbolag från och med 2009-01-02.


Delägare 2011

2011 har Tobias Adersjö blivit delägare i bolaget i och med detta så övergick företaget till Handelsbolag från och med 2011-01-02. 


2014 KvalitetsGruppen övergår till ett AB

Vi på KvalitetsGruppen startade upp ett AB och kommer under åren 2014 och 2015 flytta över allt större delen av vår verksamhet från vårt handelsbolag KvalitetsGruppen Hässleholm AB.


2015 Internationell marknad

Vi tar steget ut på den internationella marknaden och lanserar en flerspråkig version av Quality Works. Samarbete med flera olika aktörer inleddes redan under 2014.


Besök Kvalitetsdokument.se - Få tillgång till ledingssystem, checklistor, kvalitetsplan, miljöplan, arbetsmiljöplan, byggpärm, programvara, policy m.m.

   

KvalitetsGruppen Hässleholm AB

Östergatan 17

281 32 Hässleholm

Tlf.  0451-83715      support@kvalitetsgruppen.com

Kvalitetsgruppen-Certifikat-liten-farg.jpg