Test1-2.jpg

 

                                                              Kundvagn.jpg Besök vår Webbutik

 

ISO 9001

Dokumentstyrning

Quality Works 2015 är en del av vårt koncept som har allt som krävs för att du ska kunna göra din företagsmanual med eller utan extern hjälp. Vi är mycket stolta över att kunna presentera vår affärsidé som är ett helt nytt hjälpmedel med alla finesser för ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001AFS 2001 eller SOSFS 2011. Aldrig tidigare har det funnits ett svenskt dataprogram som är så lättarbetat att du inte behöver vara proffs inom ISO eller data. Med Quality Works 2015 får du ett koncept som uppfyller allt och gör ditt arbete både effektivare och mer lönsamt.

Besöker du programvarans hemsida kan du ladda ner ett 14 dagars Quality Works demo.


Quality Works hanterar och styr din manual

De dokument som du skapar i Quality Works, textdokument och processdokument får automatisk identifikationsuppgifter som förenklar hanteringen av din manual. Den styrning som sker i programmet gör att man säkerställer att rätt utgåva och version av dokumentet kan användas i verksamheten.

Med konceptet Quality Works arbetar man med att skapa en manual för sitt ledningssystem. Manualens dokument styrs och hanteras i Quality Works. De dokument och processer som tas fram till ledningssystemet skapas i programmet utan att man använder sig av något externt program. Vill man använda sig av rutiner, uträkningar eller annan information Word och Excel dokument så hänvisar/länkar man till dessa genom Quality Works.

Produktutveckling - I Sverige...

 

Vi har tagit fasta på detta och utvecklat Quality Works 2015 som är ett totalkoncept för kvalitets-, miljö och arbetsmiljösystem för att införa i er verksamhet. Quality Works 2012 är pedagogiskt upplagt och anpassat till svenska förhållanden.


Quality-Works-2015.jpg


Konceptet Quality Works

Vi arbetar efter förutsättningen att alla företag är unika och att kompetensen finns i företaget. Därför vågar vi utlova att Quality Works 2015 är ett fulländat alternativ till extern hjälp. Vår "rådgivare" i form av nulägesanalys, hjälptexter och en komplett kvalitets-, miljö- och arbetsmiljömanual är dessutom alltid tillgängliga, när du vill och var du vill och har tid och lust.

Dessa funktioner är standard i Quality Works

Dokumentstyrning, avvikelserapport, kontraktsgenomgång, ritprogram, protokoll, laglar och andra krav, kalibreringsprogram, kundtillfredsställelse, ordbehandlingsprogram, leverantörsbedömning, arkivsystem, statistik, förslagslåda, internmeddelande, arbetsmanual, originalmanual, behörighetskontroll, eposthantering m.m.


Beställning och mer information finns på kvalitetsdokument.se

Besök Kvalitetsdokument.se - Få tillgång till ledingssystem, checklistor, kvalitetsplan, miljöplan, arbetsmiljöplan, byggpärm, programvara, policy m.m.

   

KvalitetsGruppen Hässleholm AB

Östergatan 17

281 32 Hässleholm

Tlf.  0451-83715      support@kvalitetsgruppen.com

Kvalitetsgruppen-Certifikat-liten-farg.jpg